Terrasaanleg in Turnhout en Antwerpen


Terrasaanleg in Turnhout of Antwerpen uitbesteden? Dan wil je natuurlijk zeker zijn dat het project uitgevoerd wordt door een ervaren partij die zich geheel volgens jouw wensen en eisen inzet. Je bent dan van harte welkom bij Algemene Ondernemingen Donckers. Ons familiebedrijf zet meer dan 25 jaar ervaring in voor zowel kleine als grote projecten. Wij gaan aan de slag voor particulieren en bedrijven. In alle gevallen verzorgen wij de terrasaanleg  volledig op basis van jouw ideeën.

 

Het familiebedrijf bestaat uit vader en zoon. Wij zijn optimaal op elkaar ingespeeld en zetten ons samen in om een 100 procent klanttevredenheid te realiseren. Daar profiteren al onze klanten van en niet alleen als het gaat om terrasaanleg. Onze dienstverlening is namelijk zeer veelzijdig. 


Meer dan alleen vakkundige terrasaanleg in Turnhout en Antwerpen


Wij voeren de meest uiteenlopende bestratingswerken uit voor onze klanten. Zo realiseren wij mooie parkings en entrees voor ondernemingen, maar maken wij ook prachtige terrassen voor onze particuliere klanten.

 

Uiteindelijk draait het vooral om wat jouw wensen zijn. Wij passen onze dienstverlening voor terrasaanleg in Turnhout hier goed op aan. Je kunt zeker niet alleen bij ons terecht voor professionele, vakkundige terrasaanleg in Turnhout en Antwerpen. Wij bieden veel meer hoogwaardige diensten, waaronder gevelrenovaties, betonwerken, rioleringswerken en diensten op het vlak van waterinfiltratie.

 

Voor de uitvoering van de meest uiteenlopende werkzaamheden in Turnhout of Antwerpen staan wij graag voor je klaar. 


Wij volgen jouw wensen en eisen


De wereld van terrasaanleg is heel breed. Er zijn erg veel mogelijkheden en het is vooral belangrijk dat het eindresultaat perfect aan jouw wensen en eisen voldoet.

 

Wij luisteren dan ook graag naar jouw ideeën voor de terrasaanleg. Wil je bijvoorbeeld een moderne, landelijke of misschien wel klassieke uitstraling? Ga je voor een warme kleur of hou je meer van neutrale kleuren? Daarnaast zijn er nog tal van zaken om rekening mee te houden, zoals de invloed van de weersomstandigheden.

 

Komt er veel zon in de tuin of is er vooral sprake van schaduw? Wij denken natuurlijk graag met je mee, zodat jij zeker bent dat je de juiste keuzes maakt én een eindresultaat krijgt dat perfect past bij je persoonlijke voorkeuren


Wil jij terrasaanleg in Turnhout of Antwerpen uitbesteden?


Wil jij terrasaanleg in Turnhout en/of Antwerpen uitbesteden? Ben jij nog op zoek naar een ervaren partij voor de uitbesteding van terrasaanleg? Algemene Ondernemingen Donckers staat voor je klaar met een veelzijdige, hoogwaardige service. 

 

Wij verzorgen de terrasaanleg graag voor je. Vraag direct online een vrijblijvende offerte aan. Wij stellen deze kosteloos voor je op.